Goufone blog

Goufone
blog

El teletreball ha arribat per quedar-se!

El teletreball ha arribat per quedar-se!

El teletreball va arribar sense avisar, d'un dia per un altre, i a molts els hi va agafar desprevinguts. Ara, encara que ja fa temps que practiquem això de treballar a distància, és important aprendre a fer-ho de forma correcta per treure-li profit al temps i al fet d'estar a casa.

En primer lloc, bé sigui per enviar i rebre arxius de gran mida com per mantenir hores de conversa a través de les múltiples plataformes com Zoom, Google Meet, Skype, etc. és bàsic comptar amb una connexió de fibra òptica que et permeti fer el teu treball sense limitacions. A Goufone t'oferim fins a 1000 Mb de fibra òptica simètrica. Bonrotllisme és donar-te fibra amb la qual segur no faràs curt!

Recorda que, si també fas servir el teu smartphone per treballar, és important tenir gigabytes suficients per no haver de preocupar-te pel seu consum. També, a Goufone podem ajudar-te amb les nostres tarifes mòbils, amb les que segur que hi trobaràs una feta a la teva mida i si no és així, te la proporcionarem!

Treballar a casa té molts avantatges, com per exemple, no haver de perdre temps en desplaçaments a l'oficina. Però, estar a casa també té un perill: no respectar un horari fix i establert que ens permeti conciliar la vida professional amb la personal. De vegades, ens costa parar i identificar quan és el moment de fer una pausa o de plegar fins a l’endemà. Per optimitzar el temps que hi dediques a cada tasca, hi ha moltes apps que ens ajuden a organitzar-nos i a evitar el famós "burn-out"... és a dir, acabar cremat.

També hem de tenir especial cura en mantenir una bona postura que eviti que tantes hores davant de l'ordinador passi factura a la nostra esquena i ens provoqui lesions. Seure amb l'esquena enganxada al seient i amb la pantalla situada a l'altura dels ulls ens proporciona una postura adient i saludable. I és recomanable aixecar-nos de la cadira cada hora de forma regular i estirar les cames durant uns minuts. Així com deixar descansar els ulls, aplicant un petit truc que ens ajuda a mitigar la seva fatiga: cada 20 minuts, enfoca la mirada durant mig minut a un objecte que estigui a uns 5-6 metres de distància.

Ni cal dir que practicar una mica d'esport ens ajuda a acabar la jornada laboral de la millor manera, desconnectant del tot i cuidant la nostra salut.

A Goufone ens adaptem a totes les teves necessitats, és per això que t’oferim tarifes i packs que s’ajusten a tu. Configura la teva tarifa aquí i uneix-te al bonrotllisme de Goufone. Gaudeix de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, TV digital, i energia.

Articles Relacionats