Goufone blog

Goufone
blog

La solució als problemes de connexió Wifi a casa té nom i cognom: Goufone Mesh

La solució als problemes de connexió Wifi a casa té nom i cognom: Goufone Mesh

Que la connexió Wifi no t’arribi correctament a l’habitació, o que es talli cada cop que entres a la cuina, o que no puguis gaudir d’una bona velocitat de descàrrega quan surts al jardí, són situacions que treuen de polleguera a qualsevol persona.

Algunes de les causes que provoquen problemes de connexió wifi a casa poden ser les dimensions del teu habitatge, el gruix de les parets, la quantitat de dispositius connectats, o les interferències amb les xarxes dels veïns, i no té res a veure amb el servei de connexió que tinguis contractat. I es pot solucionar? Doncs sí, es pot, i no farà falta que et canviïs de pis o que tiris envans, la solució és més senzilla i menys molesta, i es diu Goufone Mesh.

La solució Mesh de Goufone amplifica la xarxa wifi per tota la casa, i l’estén fins als racons on fins ara el senyal no arribava o ho feia amb poca intensitat. Consisteix en la instal·lació d’un router Mesh i un o més amplificadors que es comuniquen entre ells i creen una única xarxa wifi que s’estén per tot l’habitatge.


Amb aquesta única xarxa wifi no t’hauràs d’anar connectant a diferents xarxes com passa amb els repetidors, sinó que es crea un sol senyal que abasta tot l’espai, i que connecta els teus dispositius amb l’amplificador que t’ofereixi la millor connexió, encara que aquest no sigui el més proper.

Com que ens agrada posar-te les coses fàcils, el Goufone Mesh s’adapta a casa teva, sigui com sigui, ja que pots adquirir tants amplificadors com necessitis per abastar tot l’espai, i a més està integrat amb els sistemes de connexió de Goufone, o sigui que el nostre equip d’atenció a l’usuari et podrà atendre i resoldre qualsevol dubte o problema que tinguis.

Fes clic aquí si vols més informació sobre el Goufone Mesh!

Articles Relacionats