Goufone blog

Goufone
blog

Mai estar al núvol t’havia connectat tant

Mai estar al núvol t’havia connectat tant

T’han robat mai el telèfon mòbil? Se t’ha espatllat alguna vegada l’ordinador i has perdut totes les fotografies i documents que tenies guardats? Si a tu també t’ha passat, segueix llegint, et donarem un consell perquè no et torni a passar!

El “núvol”. Aquesta expressió que sona tan etèria i lleugera, en realitat t’ofereix avantatges ben concrets i tots ells, de pes per fer-te la vida més fàcil i segura.

En primer lloc, tenir els teus documents importants al núvol t’assegura que mai no els perdràs, i sempre sabràs on trobar-los. I, en segon lloc, podràs accedir-hi estiguis on estiguis. I encara millor, podràs fer-ho des de qualsevol dispositiu. Les accions que realitzis des d’un dispositiu se sincronitzaran a tots alhora. Quin avantatge!

Només hauràs de connectar-te a la unitat de Google Drive, iCloud, etc. i en un moment els tindràs al teu abast.

D’aquesta manera, els teus arxius estaran sempre disponibles de manera ràpida i senzilla.

Si vols més consells com aquest, uneix-te a la família Goufone i et mantindrem informat de les novetats. Uneix-te a Goufone i gaudeix de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, i energia. Configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats