Preguntes més Freqüents

Preguntes més
Freqüents

Troba resposta a les teves preguntes. Mira les diferents categories o cerca la teva pregunta.

Preguntes generals

El Goumòbil són les nostres oficines mòbils instal·lades en el nostre foodtrack. L'objectiu és arribar a tots els pobles possibles de la comarca d'Osona per apropar-nos als nostres usuaris i facilitar l'accés de tothom a les nostres oficines. Anirem actualitzant el calendari del Goumòbil.


Fibra Òptica i Radioenllaç

Per a donar-te d'alta d'Internet amb Goufone, només necessites facilitar les dades de contacte, una fotocòpia del DNI a dues cares (NIE en cas d'estrangers) i el número del compte corrent.


Telefonia Fixa

Per a contractar fix amb Goufone, és necessari contractar o tenir contractat un servei d'Internet Goufone. Només necessites una fotocòpia del DNI del titular i una factura del telèfon fix de l'antiga companyia.


Telefonia Mòbil

Per a donar-te d'alta o portabilitat de mòbil amb Goufone, només necessites facilitar dades de contacte, una fotocòpia del DNI a dues cares del titular actual de la línia (NIE en cas d'estrangers) i el número del compte corrent.


Suport

Pots trucar al 800 678 010 o a la botiga més propera i t'atendrem. Fora de l'horari de botiga, pots deixar un missatge al contestador i un tècnic de guàrdia revisarà la teva incidència. També pots contactar amb el servei tècnic utilitzant el formulari de contacte.