Preguntes més Freqüents

Preguntes més
Freqüents

Troba resposta a les teves preguntes. Mira les diferents categories o busca la teva pregunta.

Preguntes generals

No, les nostres tarifes no tenen permanència. A Goufone volem que et quedis amb nosaltres perquè estàs content, no per obligació.


Fibra Òptica

Per a donar-te d'alta d'Internet amb Goufone, només necessites facilitar les dades de contacte, una fotocòpia del DNI a dues cares (NIE en cas d'estrangers) i el número del compte corrent.


Radioenllaç

La instal·lació de Radioenllaç inclou: antena, cablejat ethernet i router.


Telefonia Fixa

Per a contractar fix amb Goufone, és necessari contractar o tenir contractat un servei d'Internet Goufone. Només necessites una fotocòpia del DNI del titular i una factura del telèfon fix de l'antiga companyia.


Telefonia Mòbil

Per a donar-te d'alta o portabilitat de mòbil amb Goufone, només necessites facilitar dades de contacte, una fotocòpia del DNI a dues cares del titular actual de la línia (NIE en cas d'estrangers) i el número del compte corrent.


Suport

Pots trucar al 800 678 010 o a la botiga més propera i t'atendrem. Fora de l'horari de botiga, pots deixar un missatge al contestador i un tècnic de guàrdia revisarà la teva incidència. També pots contactar amb el servei tècnic utilitzant el formulari de contacte.