Goufone blog

Goufone
blog

Tot el que has de saber sobre les novetats a WhatsApp

Tot el que has de saber sobre les novetats a WhatsApp

Whatsapp és, probablement, una de les aplicacions que més usuaris té arreu del món. Aquesta app de missatgeria és tan popular i útil que no passa ni un dia que no hi entrem mínim un centenar de vegades, oi?

La companyia, que pertany a Facebook, recentment ha incorporat noves actualitzacions i funcionalitats que cal tenir en consideració. Sobretot, si ets usuari d’un d’aquests dispositius amb sistema operatiu Android 4.0.4, en els que ja ha deixat de funcionar.

Alcatel: One Touch Evo 7.

Huawei: Ascend Mate i Ascend D2.

LG: Lucid 2, Optimus F7, Optimus F5, Optimus L3 II Dual, Optimus F5, Optimus L5, Optimus L5 II, Optimus L5 Dual, Optimus L3 II, Optimus L7, Optimus L7 II Dual, Optimus L7 II, Optimus F6, Enact, Optimus L4 II Dual, Optimus F3, Optimus L4 II, Optimus L2 II, Optimus Nitro HD i 4X HD i Optimus F3Q.

Samsung: Galaxy Trend Lite, Galaxy Trend II, Galaxy SII, Galaxy S3 mini, Galaxy Xcover 2, Galaxy Core i Galaxy Ace 2.

Sony: Xperia Miro, Xperia Neo L, Xperia Arc S.

ZTE: Grand S Flex, ZTE V956, Grand X Quad V987 i Grand Memo.

Altres: Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Caterpillar Cat B15, Wiko Cink Five, Wiko Darknight, Lenovo A820, UMi X2, Faea F1 i THL W8.

Així que ja saps, potser ha arribat el moment de rascar-se la butxaca i renovar el teu mòbil. A les botigues Goufone, disposem de diversos models perquè puguis escollir el que millor funciona per tu.

Una altra de les innovacions que WhatsApp incorpora és coneguda com a “Comunitats”. Aquesta és la nova funció amb la qual la companyia vol apropar-se a Telegram o Signal, i permetrà a l’administrador gestionar millor els diferents grups inclosos en una mateixa comunitat.

Per últim, però no menys important, hi ha les novetats que incorpora WhatsApp per a l’ordinador, tant a la seva versió web com l’aplicació que et pots descarregar. Fins ara, mantenir el teu dispositiu mòbil a prop del PC era una condició sine qua non. Però a partir d’ara, un cop hagis activat el teu compte de WhatsApp a l’ordinador amb el codi QR per primer cop, ja serà suficient.

A més, aquesta darrera actualització també permetrà augmentar fins a un màxim de 4 els dispositius registrats per a cada número de mòbil.

I en el terreny més creatiu, a la versió escriptori també ens permetrà crear stickers amb imatges i text que després podrem utilitzar a la conversa, cosa que abans només era disponible en la versió mòbil.

A Goufone ens adaptem a totes les teves necessitats, és per això que t’oferim tarifes i packs que s’ajusten a tu. Configura la teva tarifa aquí i uneix-te al bonrotllisme de Goufone. Gaudeix de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil i energia.

Articles Relacionats