Goufone blog

Goufone
blog

Parlavà, Rupià, la Tallada d’Empordà i Ultramort, gaudiu de la fibra Goufone!

Parlavà, Rupià, la Tallada d’Empordà i Ultramort, gaudiu de la fibra Goufone!

Amb aquestes poblacions ja arribem a 9 dels 36 municipis que té el Baix Empordà. Entre el 2020 i el 2021 tenim la previsió d’arribar a 21 poblacions en total d’aquesta comarca empordanesa. No descartem, però, fer arribar la fibra òptica a altres localitats que no tenim en previsió.

Seguim amb el nostre objectiu de fer arribar la fibra òptica a tot arreu, sense excepcions apostant per poblets petits com els del Baix Empordà. Amb l’arribada de la fibra òptica, els habitants d’aquests municipis podran gaudir de 1.000 Mb de velocitat i dels serveis de telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió digital. A més, és una oportunitat per potenciar la seva activitat econòmica y evitar el despoblament d’aquestes poblacions cap a zones més ben comunicades.

En total ja hem desplegat quasi 30 quilòmetres de cable propi per fer arribar la fibra òptica a les poblacions de Rupià, Parlavà, la Tallada d’Empordà i Ultramort.

Hem pogut fer arribar la fibra òptica a Ultramort, gràcies al cofinançament del Programa d'Extensió de Banda Ampla de Nova Generació (PEBA), convocat pel Ministeri d'Economia i Empresa i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).


Si ets del Baix Empordà, comprova que la nostra fibra òptica arriba al teu municipi, aquí!

Articles Relacionats