Goufone blog

Goufone
blog

Portem la nostra xarxa de fibra òptica al Vallès Oriental

Portem la nostra xarxa de fibra òptica al Vallès Oriental

Continuem amb el nostre pla d’expansió pel territori català desplegant fibra òptica pròpia. Al Vallès Oriental, seguim amb el desplegament a Granollers, on disposem de botiga, i ja som presents a Bigues i Riells i a zones disseminades de la comarca. Al llarg dels propers mesos, tenim previst arribar a La Garriga, i donar servei a més de 33.000 llars de tot el Vallès Oriental.

Goufone ocupa un lloc destacat al mapa de les telecomunicacions a la Catalunya actual. La nostra empresa, nascuda a Gurb, ja compta amb onze anys de trajectòria i segueix amb força el seu pla de desplegament per tota Catalunya. Els serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, fixa i energia verda que oferim ja estan disponibles a vàries poblacions del Vallès Oriental. En aquests moments, estem acabant el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Granollers, on disposem de botiga al carrer Sant Roc, 19. També hem desplegat la xarxa de fibra òptica pròpia al municipi de Bigues i Riells i a algunes àrees disseminades, com ara a la urbanització Sant Carles, ubicada entre Llinars i La Roca del Vallès.

Serveis especials per a empreses

Des dels nostres inicis, a Goufone apostem per construir la nostra pròpia infraestructura de xarxa de fibra òptica. Això ens permet ser totalment autònoms a l’hora de proveir de serveis als nostres usuaris i resoldre possibles avaries o incidències. També facilitem serveis específics per a empreses mitjanes i grans, adaptant-nos al màxim a les seves necessitats i als requeriments que l’empresa pugui tenir. Perquè volem ajudar als negocis a tirar endavant!

Oferim connexió de transport d’alt rendiment i seguretat, amb accés simètric de 1000Mb. Actualment, la connexió més ràpida i fiable del mercat. A més, la fibra òptica dona accés a serveis com ara la centraleta virtual de telefonia fixa i mòbil i, segons els serveis contractats, les empreses també disposen d’accés directe al servei tècnic avançat o al servei de guàrdia Goufone. Més de 3.000 empreses, tant públiques com privades, i més de 27.000 usuaris particulars ja confien en Goufone i valoren tant el nostre tracte excel·lent, proper i amable, com l’avantatge de disposar de tots els serveis de telecomunicacions i energia en una sola companyia i a un preu molt competitiu. Perquè a més de la fibra òptica pròpia, mòbil, fix i energia, les empreses que ho necessitin poden contractar els serveis de: back up; xarxa WiFi dedicada, connexions entre seus, IP pública fixa o fax virtual.

Atenció a zones disseminades

Un dels principals projectes de Goufone és portar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a qualsevol indret del territori català. Fa 11 anys, Goufone va néixer de les mancances de connexió d’Internet d’alta qualitat que els seus tres fundadors patien a Osona mentre estudiaven a la universitat. L’empresa ha crescut i hem ampliat els nostres horitzons, però seguim mantenint el nostre principi bàsic que és “Internet, per a tothom”, amb l’atenció posada per igual tant a les zones rurals com a les grans ciutats. En el cas concret del Vallès Oriental, hem fet arribar la xarxa de fibra òptica pròpia de Goufone a la urbanització Sant Carles, ubicada enmig de grans poblacions i en una zona altament poblada i circulada, a cavall entre Llinars i La Roca del Vallès. Els veïns i veïnes de la urbanització de Sant Carles no tenien accés a la fibra òptica i cap gran operadora tenia previst oferir-la en un futur proper. Van contactar amb Goufone, i després d’estudiar el cas i involucrar al veïnat i l’equip de projectes especials, van decidir tirar endavant el desplegament de la fibra òptica a la zona. Moltes de les àrees disseminades on arriba Goufone coincideixen o estan properes a àrees en risc de despoblament. El fet que despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica pot suposar un pas endavant en mantenir vius aquests indrets i cobrir l’escletxa digital que pateixen algunes zones de Catalunya.

Si tu o la teva empresa també vol formar part de la gran família Goufone, consulta si hem arribat a la teva població des de la nostra pàgina web. Podràs gaudir de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors tarifes de telefonia mòbil, telefonia fixa i energia. Configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats