Goufone blog

Goufone
blog

Osor, la fibra òptica de Goufone ja és aquí

Osor, la fibra òptica de Goufone ja és aquí

La fibra òptica ja il·lumina la població d'Osor (municipi de la comarca de La Selva) des d'aquest mes d'abril gràcies al desplegament que ha realitzat Goufone, que continua amb l'objectiu de fer arribar la fibra a zones que no disposaven d'aquest servei fins ara.

En total, s’han desplegat més de 7 quilòmetres de cable per arribar al municipi i uns 3 quilòmetres més per fer la distribució a dins del poble. Goufone ha desplegat una infraestructura per arribar a totes les llars d’Osor.

D'aquesta manera, tots els veïns i veïnes d'Osor ja podran gaudir dels nostres serveis de fibra òptica, telefonia fixa, telefonia mòbil i televisió digital amb la connexió més ràpida del mercat (fins a 1000Mb) a banda i banda de la riera.

Es tracta d'un projecte que ha estat cofinançat pel Programa d'Extensió de Banda Ampla de Nova Generació (PEBA), convocat pel Ministeri d'Economia i Empresa i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Pots contractar la fibra òptica de Goufone trucant al telèfon gratuït 800 678 010 o bé des d'aquesta mateixa pàgina web.


Articles Relacionats