Goufone blog

Goufone
blog

Hola Alpens, ja som aquí per tocar-te la fibra!

Hola Alpens, ja som aquí per tocar-te la fibra!

S’ha acabat l’espera! La nostra fibra òptica pròpia ja ha arribat a Alpens (Osona)! Això significa que si ets un dels seus veïns i veïnes ja podràs navegar a tota velocitat, fins a 1.000 Mb! També podràs gaudir de la resta dels nostres serveis de telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió digital a uns preus justos i sense permanència.

I a més, ara també t’oferim energia. I no qualsevol energia, no... energia de la bona! La que és bona per a tu i bona pel planeta. Perquè a Goufone comercialitzem energia 100% d’origen renovable. I a més, si contractes l’energia amb nosaltres, podràs estalviar-te fins a 100 € l’any!

Demana informació al telèfon gratuït 800 678 010 i descobreix també les nostres noves tarifes . Escull la que més s’adapti a tu!

Alpens, és normal que t’emocionis, hem vingut a tocar-te la fibra!

El desplegament de la nostra fibra òptica pròpia a Alpens s’ha pogut fer gràcies el cofinançament del Programa d'Extensió de Banda Ampla de Nova Generació (PEBA), convocat pel Ministeri d'Economia i Empresa i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).


Si tu també vols ser part de la nostra gran família Goufone i gaudir de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil i TV digital, configura la teva tarifa aquí.

Goufone, l’operadora de casa que et toca la fibra.

Articles Relacionats