Goufone blog

Goufone
blog

Hem sortejat 3 regals fantàstics a la pista de gel de Girona! Vols veure quins?

Hem sortejat 3 regals fantàstics a la pista de gel de Girona! Vols veure quins?

Durant les festes de Nadal a Goufone ens vam posar els patins per anar a patinar a la pista de gel de Girona i és que aquest any n’hem sigut els patrocinadors. Encara hem de practicar les piruetes, però crec que a base d’anar practicant, ho aconseguirem!

Del que sí que ja en tenim pràctica, és de fer sortejos de regals fantàstics! En aquesta ocasió i per celebrar que col·laboràvem amb la pista de gel, vam fer un sorteig de ni més ni menys que aquests 3 regals: una televisió, un patinet elèctric i una XBox, entre tots els que vau venir a omplir i a dipositar la butlleta a l’urna que podieu trobar al nostre estand de la Fira de Girona des del 23 de desembre al 9 de gener del 2022 o vau participar a través del formulari de la nostra web.

Voleu saber qui van ser els afortunats i afortunades que els hi van tocar? La Georgina Linares va guanyar la Xbox, l’Anna Masnou, la televisió i la filla de la Glòria Prior, el patinet. Els van recollir de la mà de la responsable de la nostra nova botiga de Girona! Mireu quines cares de felicitat que tenen tots!

A Goufone continuem treballant per oferir un servei d’Internet, de [telefonia](https://goufone.com/telefonia-mobil-4g) i d’[energia](https://goufone.com/energia) de qualitat amb **un tracte proper i personalitzat**. També, a apostar per aquells esdeveniments importants de cada punt a on hi fem arribar la nostra [fibra òptica pròpia](https://goufone.com/internet-fibra-optica). A Girona, vam ser també els patrocinadors de les [fires de Sant Narcís del 2021](https://goufone.com/blog/connectem-les-fires-de-sant-narcis-de-girona)!

Ens hem atrevit a patinar, voleu saber què més tenim pensat per aquest 2022? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials per descobrir-ho!

Articles Relacionats