Goufone blog

Goufone
blog

Inaugurem nova botiga al centre de Girona!

Inaugurem nova botiga al centre de Girona!

Aquest dimarts 11 de gener hem inaugurat la nostra nova botiga de Girona que trobareu al C/ Migdia, 24. I ho hem fet envoltats de personalitats destacades de Girona i comarca! Per exemple, va venir a visitar el nostre nou espai Goufone, l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la regidora de promoció econòmica, Glòria Plana, el regidor del PSC, Jordi Calvet, la portaveu del PSC, Sílvia Paneque, el director de l’auditori de Girona, David Ibáñez i una de les responsables de la cursa de la dona de Girona, Patricia Viñals.

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la regidora de promoció econòmica, Glòria Plana, amb els tres fundadors de Goufone.

El regidor del PSC, Jordi Calvet, la portaveu del PSC, Sílvia Paneque juntament amb els tres fundadors de Goufone Joan Gaudes, Albert Boix i Marc Mundó.

Ens hem traslladat a una ubicació més cèntrica per **tenir més presència a la ciutat i poder atendre i donar servei als habitants de les comarques gironines**. La botiga que teníem a la Plaça Assumpció, 5, per tant, ha quedat inoperativa.

En Marc Mundó, un dels fundadors de Goufone ho explica així: “Amb aquesta nova botiga al centre de la ciutat volem apropar Goufone als veïns i veïnes per tal de continuar donant un servei proper, personalitzat i de qualitat, que són marca de la casa. Aquest any acabarem amb el desplegament complet a Roses i a la ciutat de Girona, així com també atendrem zones disseminades de les comarques gironines”.

A Goufone ja hem desplegat més de 1.000 km de fibra òptica pròpia a tot el territori gironí, des de municipis i ciutats a zones disseminades del Gironès, Alt i Baix Empordà i La Selva. I donem servei amb la nostra fibra òptica pròpia a aquesta zona a un total de 125.000 llars!

Vine a visitar-nos a la nostra nova botiga del C/ Migdia, 24 de Girona! Consulta l’horari aquí!.

I si no pots venir, descobreix amb el nostre configurador si arribem a casa teva amb la nostra fibra òptica pròpia i coneix les nostres tarifes de telefonia mòbil, telefonia fixa i energia!

T’esperem a la nova botiga de Girona!

Articles Relacionats