Goufone blog

Goufone
blog

Borredà i Vilada, la fibra Goufone ja és aquí!

Borredà i Vilada, la fibra Goufone ja és aquí!

Aquest mes hem fet arribar la nostra fibra òptica a les poblacions de Vilada i Borredà (Berguedà). Ara els seus habitants ja poden navegar a tota velocitat i gaudir dels nostres serveis de fibra òptica, telefonia mòbil i fixa i televisió digital.

A Borredà hem necessitat desplegar un total de 4,5 quilòmetres de cable per arribar a les més de 400 llars del municipi. Per portar la fibra òptica a Vilada hem desplegat aproximadament uns 9 quilòmetres de cable de fibra òptica pròpia i així hem pogut arribar a les seves 290 llars.

Seguint un dels nostres valors, tant a Vilada com a Borredà hi hem realitzat diverses accions per acostar els nostres serveis a les seves poblacions. Hi hem fet xerrades informatives i també hi hem portat el Goumòbil amb la nostra botiga temporal.

Hem pogut fer arribar la fibra òptica a aquests dos municipis gràcies al cofinançament del Programa d'Extensió de Banda Ampla de Nova Generació (PEBA), convocat pel Ministeri d'Economia i Empresa i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional.


Articles Relacionats