Goufone blog

Goufone
blog

Ara amb Goufone, també pots omplir casa teva de bona energia!

Ara amb Goufone, també pots omplir casa teva de bona energia!

Avui, 1 de juny, ja pots contractar l’energia amb nosaltres. I no qualsevol energia, no… energia de la verda!

Perquè l’energia que comercialitza Goufone prové de fonts renovables. Per continuar endavant sense fer malbé el planeta... Per això, quan la contractes estàs col·laborant a fer un ús més sostenible dels recursos naturals. A més, pots arribar a estalviar-te fins a 100 €/per any (IVA inclòs).

Però les bones notícies no acaben aquí. Perquè si ja tens la fibra òptica contractada amb Goufone, et beneficies d’importants descomptes mensuals. I pots arribar a estalviar-te fins a 100€ a l’any!

D’aquesta manera, contracta els serveis de Goufone i t'estalviaràs fins a 200 €/per any (IVA inclòs).

Com pots canviar-te a la bona energia de Goufone?

Hi ha dues maneres de fer-ho, i no poden ser més senzilles. En 5 minuts pots fer la contractació.

Per una banda, pots trucar al nostre telèfon gratuït 800 678 010 amb la teva última factura de companyia elèctrica, i nosaltres ens encarreguem de tot.

O si ho prefereixes, també pots fer la contractació directament entrant a la teva àrea personal a MyGoufone. Sigui quina sigui la que triïs, en pocs dies rebràs a casa la nostra energia, sense cap mena d’instal·lació ni cap tall en el servei.

A més, tu decideixes la teva tarifa i la potència que contractes. Pots canviar-la en els periodes que et permeti la teva la companyia distribuïdora, amb un cost supletori determinat per la mateixa distribuidora. I ja saps, sense permanència, perquè a Goufone volem que estiguis amb nosaltres perquè així ho vols, no per obligació.

A què esperes? Canvia’t a Goufone i omple casa teva de bona energia! Configura la teva tarifa aquí i comprova ara l’estalvi que tindràs amb la nostra calculadora a goufone.com!

Articles Relacionats