Goufone blog

Goufone
blog

Ampliem la xarxa de fibra òptica a Osona!

Ampliem la xarxa de fibra òptica a Osona!

La nostra fibra òptica pròpia ja arriba a més poblacions de la comarca d’Osona. Aquests últims mesos l'hem desplegat a Rupit i Pruit, Vilanova de Sau i Viladrau.

Seguim amb el nostre objectiu de fer arribar la fibra òptica a tot arreu, sense excepcions. Per aquest motiu, anem desplegant totes les poblacions fins i tot les zones rurals. Creiem que la instal·lació de la fibra òptica contribueix en el desenvolupament econòmic d’aquestes zones evitant-ne el despoblament i fent-les més competitives.

Hem desplegat 7,65 quilòmetres de cable de fibra òptica pròpia per portar la fibra a Rupit i Pruit, 4 per arribar a Vilanova de Sau i 23 per fer el desplegament a Viladrau. D’aquesta manera hem aconseguit que els seus habitants puguin navegar a tota velocitat (1.000 Mb) i gaudir dels nostres serveis de fibra òptica, telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió digital.

Els projectes de Rupit i Pruit i Vilanova de Sau han estat cofinançats pel Programa d'Extensió de Banda Ampla de Nova Generació (PEBA), convocat pel Ministeri d'Economia i Empresa i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).


Articles Relacionats