Goufone blog

Goufone
blog

Vols provar unes ulleres de realitat virtual? Vine a la nostra botiga de Mataró!

Vols provar unes ulleres de realitat virtual? Vine a la nostra botiga de Mataró!

Del 25 de març a l’1 d’abril a la nostra botiga de Mataró, a part d’informar-te dels nostres serveis de fibra òptica, mòbil i energia, també podràs tenir una experiència única provant-te unes ulleres de realitat virtual!

Els encarregats de muntar aquesta instal·lació a la botiga de Mataró han estat els organitzadors del festival LAVS, lavoratori d’Art Visual i Sonor de Mataró, dels quals en som patrocinadors, i et podem assegurar que passaràs una molt bona estona endinsant-te en mons sorprenents!

Aquí pots trobar l’horari i la direcció de l’espai Goufone de Mataró perquè puguis venir a provar les ulleres de realitat virtual quan et vagi millor!

A què esperes per venir-les a provar? Com pots veure, ja les ha provat més d'un/a!

El festival LAVS se celebra de l’1 al 10 d’abril a la Presó de Mataró i és una nova proposta multidisciplinària que té com a objectiu oferir un espai als creadors visuals i sonors on poder mostrar la seva obra.

A Goufone, com a autèntica operadora de casa nostra, apostem per la cultura del territori a on despleguem. A Mataró ja hem sigut patrocinadors de l’edició de les festes de les Santes de l’any passat.

Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar