Goufone blog

Goufone
blog

Viu una experiència extraordinària amb Goufone pel Mercat del Ram de Vic!

Viu una experiència extraordinària amb Goufone pel Mercat del Ram de Vic!

Una edició més, participem en el Mercat del Ram de Vic oferint connexió wifi a l’organització de la fira i també wifi gratuït pels assistents.

Aquest any, a més, hem decidit oferir-te una experiència extraordinària. Si vens al nostre estand podràs passar una estona inoblidable amb tot el que et proposem. Vols saber de què es tracta? Doncs continua llegint!

Experimenta amb la realitat virtual

Fes exercici al desert, busseja al mig de taurons, juga a ser un investigador des del Mercat del Ram. Com? Amb les ulleres de realitat virtual que tindrem al nostre estand. Vine a provar-les!

Guanya unes ulleres de realitat virtual

Si t’ha agradat l’experiència i la vols repetir sempre que vulguis, podràs participar al sorteig d’unes ulleres de realitat virtual Oculus Quest 2 a la nostra parada del mercat. Aconsegueix-les!

Connecta amb la teva pròpia energia

Saps que ara a Goufone t’ajudem a produir la teva pròpia energia solar? Si ens vens a veure al Mercat del Ram els nostres experts t’explicaran com.

Forma part de l’autèntica operadora de casa nostra

Comprova si ja arribem a la teva població amb la nostra fibra òptica pròpia, escull la tarifa de mòbil que més s’adapta a tu, coneix els nostres serveis especials per empresa i el nostre servei d’energia. Al Mercat del Ram, els nostres comercials t’explicaran tot el que cal saber per formar part de Goufone, l’autèntica operadora de casa nostra.

Tradicions Goufone

I com ja és tradició, els més petits podran recollir l’emblemàtic globus Goufone per poder jugar una bona estona!

Troba’ns a la rotonda entre l’Av. dels Països Catalans i el Carrer doctor Junyent des del divendres 7 al diumenge 10 d’abril.

Serà una experiència que sempre recordaràs! Apunta-t’ho al calendari!

Articles Relacionats