Goufone blog

Goufone
blog

Suor i... moltes rialles! Goufone va portar el bonrotllisme a la Sea Otter

Suor i... moltes rialles! Goufone va portar el bonrotllisme a la Sea Otter

A Goufone ens encanta el món de les bicicletes i tot el que el rodeja. Per això, no podíem perdre'ns un esdeveniment tan increïble com el Sea Otter Europe. El 24, 25 i 26 de setembre vàrem estar a Girona en una nova edició del festival: amb aproximadament 45.000 visitants durant els tres dies de l’esdeveniment, 20.000 m² d'exposició on veure i, sobretot, provar els darrers models de les principals marques, prop de 200 estands amb més de 240 marques presents i amb activitats per tots els gustos (pels més professionals i pels que tot just comencen).

No hi faltava res, ni tan sols el Wi-Fi, perquè nosaltres, com a partner tecnològic, vam oferir punts de connexió gratuïts per a tots els professionals i assistents.

Però estem orgullosos de dir que la nostra participació no es va quedar només allà... fins i tot, alguns treballadors de Goufone varen competir en més d'una de les proves! Sí, ho reconeixem... a Goufone som un "biciosos"!

Ens ho vàrem passar genial, i ja estem desitjant que vingui l'edició següent. Tenim un any per entrenar i millorar el nostre resultat. Som-hi! Gou bikers!

Uneix-te al bonrotllisme de Goufone i gaudeix d'altres ofertes i promocions en esdeveniments com aquest. I també, per disposar de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, TV digital i energia. Configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats