Goufone blog

Goufone
blog

Sora, Santa Maria de Besora, Vidrà i Montesquiu, la fibra òptica ja és aquí!

Sora, Santa Maria de Besora, Vidrà i Montesquiu, la fibra òptica ja és aquí!

Aquest 2020 la nostra pròpia fibra òptica ha arribat a Sora, Santa Maria de Besora, Vidrà i Montesquiu poblacions de la subcomarca del Bisaura, situada a Osona.

L’arribada de la fibra òptica a aquests municipis ha suposat una millora en la connectivitat que es traduirà en la reducció del despoblament i la marxa de les empreses. Els seus veïns i veïnes podran escollir entre la fibra de 1.000Mb o la de 300Mb i els nostres serveis de telefonia mòbil, telefonia fixa i televisió digital.

En total, hem desplegat quasi 30 quilòmetres en total per portar la fibra òptica a aquestes tres poblacions. A part d’arribar als nuclis de Vidrà, Sora i Santa Maria de Besora, també hem elaborat un projecte per arribar a les masies disseminades, característiques d’aquesta zona.

El 2021 tenim previst fer arribar la fibra òptica a Sant Quirze de Besora, per així, poder oferir aquest servei d’Internet a tota velocitat a tot el Bisaura.

Si vols conèixer les nostres tarifes, fes clic a aquest enllaç.

Hem pogut fer arribar la fibra òptica al Bisaura (Santa Maria de Besora, Vidrà i Sora) gràcies el cofinançament del Programa d'Extensió de Banda Ampla de Nova Generació (PEBA), convocat pel Ministeri d'Economia i Empresa i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).


Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar