Goufone blog

Goufone
blog

Recomanacions de llibres sobre tecnologia, física i ciència per Sant Jordi

Recomanacions de llibres sobre tecnologia, física i ciència per Sant Jordi

Si encara no saps quin llibre comprar-te o regalar aquest Sant Jordi, et deixem amb una llista de 7 llibres sobre tecnologia, física i ciència que han recomanat els membres de la família Goufone. Tria i remena!

El Bosón de Higgs no te va a hacer la cama, Javier Santaolalla

Aquest llibre és ideal per entendre la física moderna, per entendre què són els forats negres o l'acceleració de l’univers...

Redes CISCO - Curso práctico de formación para la certificación CCNA, Daniel Pérez Torres

Es tracta d’un recull del temari oficial que es requereix per aconseguir la certificació Cisco CCNA, considerada com una de les més valorades en l’àmbit de les xarxes i comunicacions a escala mundial. Ens l’han recomanat des de l’equip de suport. És de l’editorial RC Libros.

DOM Scripting, Jeremy Keith

El recomanen des de l’equip de Software per aquells que no són experts en Javascript, però volen aprendre a interactuar amb els elements d’una pàgina web a través del DOM, la base de qualsevol HTML.

PNL para dummies, Romilla Ready

Des de l’equip d’atenció a l’usuari i comercial, recomanen aquest llibre per tal de començar a tenir algunes nocions sobre programació neurolingüística.

Linux Pocket Guide: Essential Commands, O'Reilly

Una altra recomanació des de l’equip de Software que pot ser útil per a qui vulgui aprendre a utilitzar el terminal Linux.

La revolución del metro, Jose Antonio de Lorenzo Pardo

Fa molt de temps, cada país, cada regió i fins i tot, cada poble, utilitzava les seves pròpies mesures per mesurar quantitats, distàncies... Aquest llibre ens explica com es va crear un sistema de mesura unificat després de la Revolució Francesa que va servir per acabar amb la confusió que hi havia amb la coexistència de diferents mesures. Fins i tot ara, amb l’existència de diverses mesures, ha comportat alguna confusió.

Don't Make Me Think, Steve Krug

L’última aposta des de Software és aquest llibre que parla d’usabilitat, per exemple, com dissenyar una web/aplicació i fer-la intuïtiva.

Articles Relacionats