Goufone blog

Goufone
blog

Quines són les sèries que s'estrenen aquest 2020?

Quines són les sèries que s'estrenen aquest 2020?

Segur que tu també ets dels qui mira les sèries a demanda a través de plataformes com Netflix, HBO o Amazon Prime. I és que els fans de les sèries cada vegada són més.

Una de les proves d’aquest fet és la quantitat d’estrenes que hi va haver l’any passat. El 2019 es van estrenar més de 10 mil 600 sèries en 50 territoris d’arreu del món, segons un estudi fet per Glance. També ho demostra que les companyies de mitjans i entreteniment d’Estats Units van invertir l’any 2019 més de 120.000 milions de dòlars en contingut original, tant de sèries com de pel·lícules, segons la revista Variety.

Aquest 2020 segurament anirà pel mateix camí. Per això, hem fet una selecció d’algunes de les moltes novetats d’aquest que ve carregat de sèries i temporades noves que es podran veure a Netflix, HBO i Amazon Prime, que pots vincular a la nostra plataforma de televisió, Goufone TV.

Sèries d’estrena aquest 2020:

NETFLIX

Bridgerton (1a temporada) Perry Mason (1a temporada) Locke & Key (1a temporada) Space Force (1a temporada)

HBO

Patria (1a temporada) The outsider (1a temporada) House of the Dragon (1a temporada) The Undoing (1a temporada)

PRIME VIDEO

Star Trek: Picard (1a temporada) Katy Keene (1a temporada) Hunters (1a temporada) Utopía (1a temporada)

A part d’aquestes novetats, en aquestes plataformes també hi haurà el retorn de sèries amb noves temporades. En el cas de Netflix, tornen El Alienista (2a temporada), Las Chicas del cable (5a temporada), Chilling Adventures of Sabrina (3a temporada), Sex Education (2a temporada) i La casa de papel (4a temporada). A HBO, cal destacar el retorn de Killing Eve (3a temporada), The Handmaid's Tale (4a temporada) i Westworld (3a temporada). Finalment, a Amazon Prime Video podràs tornar a veure: The Boys (2a temporada), Hanna (2a temporada), Pequeñas coincidencias (2a temporada) i Carnival Row (2a temporada), entre altres.

Com has pogut veure n’hi ha per triar i remenar! No te les deixis perdre i aconsegueix el Goufone TV a on les podràs veure totes vinculant aquestes tres plataformes!

Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar