Goufone blog

Goufone
blog

Pack Guardià, la protecció digital per als teus fills

Pack Guardià, la protecció digital per als teus fills

Sovint els números pesen més que mil paraules: un 70% de les criatures de fins a dotze anys tenen mòbil i propi i passen una mitjana de sis hores diàries davant d’una pantalla. I aquests números, igual que passa amb la canalla creixen amb l’edat: amb 17 anys, un 91% dels joves tenen mòbil propi i passen unes 9 hores diàries davant d’una pantalla.

Davant d’aquestes dades, és normal que els pares i mares es preocupin per la seguretat dels seus fills i filles en el món digital. Ciberdelinqüència, assetjament, addicció a Internet i als videojocs, desconnexió del món real, problemes de salut mental… són només algunes de les conseqüències dels mals hàbits en l’entorn digital.

A Goufone volem ajudar a les famílies a vetllar pel benestar digital dels seus fills, i per aquest motiu hem dissenyat una solució que protegeix als més petits de casa dels perills dels entorns tecnològics: el Pack Guardià.

Fins ara els usuaris de Goufone podien gaudir de la millor fibra òptica, i de serveis de telefonia fixa i mòbil que responien a totes les seves necessitats. Ara, a més, hi sumem les eines de control parental necessàries per a fomentar un ús saludable de la tecnologia en l’àmbit familiar.

Amb el Pack Guardià els pares poden protegir tots els dispositius dels seus fills, perquè és compatible amb Android, iPhone/iPad, Mac, Chromebook, Kindle, i Windows. D’una manera fàcil i intuïtiva, aquest sistema de control parental permet supervisar tot allò que necessitis de l’activitat digital dels fills:

  • Filtratge de contingut i aplicacions per a crear un espai segur on els infants i els joves puguin jugar i explorar sense riscos.
  • Dona un cop d’ull a tot allò que les criatures fan als seus dispositius des del panell de control.
  • Permet stablir límits de temps i marcar horaris de descans per evitar problemes d’addicció a les pantalles.
  • Geolocalitza en temps real els dispositius per saber on són i on han anat. A més, es pot definir unes ubicacions segures, com per exemple l’escola o la llar, i rebre alertes cada cop que hi arriben o en surten.
  • Bloqueja als ciberassetjadors revisant les trucades i els missatges tant enviats com rebuts.
  • Rep alertes i missatges de SOS a l’instant gràcies a un botó d’emergència de fàcil accés.


I com que per a Goufone el més important és que les famílies puguin treure el màxim profit dels nostres serveis, posem a disposició de tots els usuaris un servei de configuració del Pack Guardià. Aquest servei és totalment gratuït i es pot dur a terme tant a les botigues Goufone com en format virtual, perquè es pugui completar la instal·lació d’aquest servei de control parental sense haver de moure’s de casa, fàcilment i sense preocupacions.

Si per a tu també és rellevant l’educació digital dels teus fills, consulta aquí la pàgina web del Pack Guardià i descobreix com aconseguir que la teva família pugui gaudir del món digital sense riscos.

Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar