Goufone blog

Goufone
blog

Obrim nova botiga a la rambla del Passeig de Vic!

Obrim nova botiga a la rambla del Passeig de Vic!

La inauguració començarà a les 17 h i s’allargarà fins a les 20 h del vespre. Hi haurà música en directe, activitats per als més menuts, oferirem un obsequi als 100 primers que vinguin a veure'ns, s’instal·larà un punt de wifi gratuït durant la celebració davant la nova botiga i hi haurà moltes altres sorpreses. A més, et podràs informar de les noves tarifes i de si la fibra òptica arriba a casa teva i si ho desitges, donar-te d’alta als nostres serveis.

El nou espai consta de 60 metres quadrats destinats a ús comercial i s’ha pensat per ser un punt de trobada entre els usuaris i nosaltres. Per això, hem procurat que fos un espai actual, confortable, proper i professional. Amb aquesta obertura ja són 7 les botigues que tenim a la nostra companyia.

L’horari de la botiga de la rambla serà de dilluns a dissabte de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h. La botiga situada al carrer d'Ató Bisbe, n. 4 seguirà oberta per tal de facilitar l’accés a aquells osonencs que els sigui més difícil anar al centre de la ciutat.

Obrim aquest nou espai Goufone per acostar-te els nostres serveis, per ser més a prop teu. D'aquesta manera refermem una de les característiques principals que ens diferencien de les grans operadores: la proximitat.

Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

Articles Relacionats