Novetat! Ja pots vincular Disney+ a Goufone TV!

Novetat! Ja pots vincular Disney+ a Goufone TV!

Des d’aquest mes de maig podràs vincular Disney+ al nostre aparell multiplataforma Goufone TV. Es tracta d’un nou servei d’streaming propietat de Disney i destinat al públic familiar que té un catàleg de més de 500 pel·lícules, 300 sèries i 25 Disney+ originals exclusius.

Vols saber quines sèries o pel·lícules hi ha?

No hi falta cap de les pel·lícules amb segell Disney, des de les més noves com Frozen 1 i 2 a les més antigues com Hercules y La Sirenita. També, hi ha pel·lícules de Pixar com la saga de Toy Story, Up i Brave, etc.

Les pel·lícules de l’univers Marvel amb tots els seus superherois, també es troben a dins d’aquest catàleg. És el cas de X-Man, Guardians of the Galaxy, Iron Man, Spider Man i The Avengers entre altres. I si ets fan d’Star Wars, Disney+ té totes les pel·lícules de la saga!

Finalment, també inclou pel·lícules de National Geographic.

Pel que fa a sèries, hi trobaràs novetats com les de High School Musical y Monsters at Work, que estan relacionades amb les pel·lícules de Disney i també, la nova sèrie d’Star Wars, The Manalorian. A més, hi ha totes les 30 temporades de The Simpson!

Disney+ es va estrenar el desembre de 2019 als EUA i va arribar a Espanya a finals del passat mes de març i ja compta amb més de 10 mil subscriptors.

Per més informació i per consultar el seu preu, visita la pàgina oficial de Disney+.

Disney+ es suma a les altres plataformes d’streaming com Netflix, HBO o Rakuten, entre altres que ja pots vincular al nostre aparell multiplataforma Goufone TV.