Goufone blog

Goufone
blog

Ja tenim els guanyadors de les Grans paneres de Goufone!

Ja tenim els guanyadors de les Grans paneres de Goufone!

Aquesta setmana hem fet l’entrega als guanyadors de les 3 paneres valorades en 1500 € que hem sortejat entre tots els qui heu omplert la butlleta a les botigues de Mataró, Granollers i Vic des del dia 1 de desembre del 2021 al dia 3 de gener de 2022.

A Mataró, la guanyadora va ser Sandra Eguiluz i així de contenta va rebre de la mà dels responsables de la botiga tots els regals de la panera adquirits en comerços de Mataró.

A Granollers, Adela Díaz va ser la guanyadora de la panera i la va recollir juntament amb el seu marit.

Manel Machado va ser el guanyador de la panera que vam sortejar a Vic amb regals adquirits a botigues associades a Vic Comerç.

A Goufone estem compromesos amb el territori i per això, donem suport al comerç local col·laborant amb les diverses associacions de comerç de les poblacions a on hi som presents com ara Vic Comerç, Associació Gran Centre Granollers i NEM Mataró.

Volem donar les gràcies a tots els participants i sobretot a les associacions de comerciants per la seva col·laboració. Estigues atent a futurs sortejos!

Si encara no ets de Goufone, pots fer-te el teu pla a mida aquí. T’oferim els serveis de fibra òptica, telefonia mòbil i energia a un preu just i sense permanència.

Suma’t a la família Goufone!

Articles Relacionats