Goufone blog

Goufone
blog

Ens hem associat al NEM de Mataró per impulsar el comerç local!

Ens hem associat al NEM de Mataró per impulsar el comerç local!

Aquest mes de desembre, ens hem unit a l’associació de comerciants, Negoci i Empresa, NEM de Mataró per dur a terme iniciatives que fomentin el comerç de proximitat amb continuïtat al llarg de tot l’any posant de manifest un dels nostres valors fonamentals: el consum local.

Per Xavier Martín, president de NEM Mataró “que les empreses com Goufone contribueixin a dinamitzar els negocis locals és clau per mantenir-lo amb vida. Especialment davant de l’auge del comerç electrònic o de grans campanyes internacionals com el Black Friday“.

La primera acció que hem fet conjuntament amb NEM, ha estat per primera vegada la campanya de “La Gran Panera”, que està en marxa des de l’1 de desembre, en plenes portes de les festes nadalenques. Sortejarem un lot de productes valorats en 1.500 euros que provenen dels comerços locals. En la cistella hi podràs trobar productes tecnològics, d’alimentació i begudes entre altres. Pots participar omplint la butlleta que trobaràs a la nostra botiga del C/ de la Riera, 51 de Mataró. ****

Des de la nostra fundació, a Goufone donem suport a entitats i associacions del territori i de tots els àmbits, comercials, esportives i culturals, a on hi som presents.

Marc Mundó, un dels socis de Goufone expressa la importància d’aquestes col·laboracions: "Ens sentim part intrínseca del teixit de comerços locals de cada municipi on despleguem els nostres serveis. La nostra missió és de compromís cap a les persones, i per això una de les primeres accions que fem quan arribem a un territori és dialogar amb les associacions de comerciants per veure quins llaços comuns podem establir”.

En l’àmbit comercial, hem fet acords amb associacions de comerciants de Catalunya com ara Vic Comerç, l’Associació de Comerç i Turisme de Sant Hilari Sacalm o l’Associació de Comerciants i Serveis de Calldetenes proporcionant targetes regal per als seus usuaris per gastar en comerços propers, entre altres iniciatives puntuals.

Articles Relacionats