Goufone blog

Goufone
blog

Els fundadors de Goufone, protagonistes al Palau Robert

Els fundadors de Goufone, protagonistes al Palau Robert

Albert Boix, Joan Gaudes i Marc Mundó són tres dels noms destacats a l'exposició que té lloc al Palau Robert del 2 de maig al 19 de juny per commemorar els vint-i-cinc anys de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).

Tots tres van ser estudiants a la UVIC-UCC, i és precisament durant aquest període universitari que van tenir la idea de fer arribar Internet a les zones més aïllades de la comarca. Dotze anys després, Goufone arriba amb la seva pròpia xarxa de fibra òptica a més de 200 poblacions i dona servei a 40.000 usuaris.

És per aquest motiu que la UVic-UCC els ha escollit per participar en l'exposició “25 anys. Persones, coneixement i territori". Ubicada a la Sala 4 Cotxeres i als Jardins del Palau Robert, l’exposició mostra, amb fotos de gran format i plafons, les instal·lacions i els espais dels campus de la Universitat de Vic, explica la raó de ser de la institució a partir de set àmbits i recull testimonials de la comunitat universitària com Albert Boix, Joan Gaudes i Marc Mundó.

Podeu visitar la mostra gratuïtament a la sala 4 Cotxeres i als Jardins de Palau Robert fins al 19 de juny.

*Imatge cedida pel Palau Robert


Articles Relacionats