Goufone blog

Goufone
blog

Els 10 compromisos Goufone o per què no som una operadora com les altres

Els 10 compromisos Goufone o per què no som una operadora com les altres

Sí, ja ho sabem… és sentir la paraula “operadora” i ja et venen al cap totes les situacions incòmodes que en el passat has hagut de suportar. Però és que Goufone som una operadora diferent. Per nosaltres la satisfacció dels nostres usuaris està per damunt de tot. I ho demostrem amb fets, no només amb paraules.

Aquí tens el nostre decàleg de compromisos que ens guien dia rere dia per oferir, no tan sols el millor producte, sinó també el tracte i servei que els nostres usuaris es mereixen.

Compromís 1

Ens comprometem a prioritzar la contractació de gent que viu a Catalunya, per tal de donar suport a l’economia local.

Perquè som l’autèntica operadora de casa, una companyia de Km 0 i amb un model de negoci de proximitat.

Compromís 2

Ens comprometem a donar-te accés a la millor qualitat de fibra òptica amb la velocitat de descàrrega més ràpida del mercat, sempre.

Perquè la nostra xarxa de fibra òptica és pròpia. I ja tenim una infraestructura amb més de 3.000 quilòmetres de fibra òptica i la capacitat de seguir desplegant amb autonomia i llibertat d’actuació.

Compromís 3

Ens comprometem a continuar informant-te, en primer lloc, de les millores que introduïm en la nostra gamma de serveis i productes per tal que puguis gaudir-les en exclusiva. I si cometem cap error, ens comprometem igualment a compensar-te.

Perquè som transparents i honestos, ens agrada explicar-te les coses de manera senzilla i clara, i les nostres condicions són sense lletra petita ni permanència.

Compromís 4

Ens comprometem a posar al teu abast un número de telèfon d’atenció a l’usuari, el 800 678 010, on et respondrem en menys de 20 segons. I que, en cas d’incidència, tindràs un gestor personal que t’acompanyarà des del primer moment fins a la seva resolució.

Perquè la teva satisfacció és el més important i tractar-te bé i estar a prop teu és la nostra raó de ser.

Compromís 5

Ens comprometem a resoldre el 95% de les incidències en menys de 24 hores.

Perquè som experts en allò que fem. I comptem amb més d’11 anys d’experiència i amb un ampli equip d’enginyers especialistes en noves tecnologies i projectes especials.

Compromís 6

Ens comprometem a estudiar qualsevol petició, consell o recomanació que provingui d’un dels nostres usuaris. Les teves opinions són clau per avançar.

Perquè ens agraden els reptes i innovar, i volem oferir-te sempre les millors solucions per fer-te la seva vida més confortable.

Compromís 7

Ens comprometem a deixar-te tranquil i comunicar-nos amb tu només quan sigui necessari o tinguem alguna novetat o informació del teu interès. I també, a anar per feina perquè els processos de contractació siguin els més ràpids i eficients possibles.

Perquè no ens agrada fer-te perdre el temps, i sabem que el teu temps és or.

Compromís 8

Ens comprometem a oferir-te el millor preu i el mateix per a tothom; informar-te de les millores que pots aplicar a les teves tarifes per estalviar i recompensar-te per la teva confiança i fidelitat.

Per això, et donem sempre el preu més just i el nostre model de negoci és ètic.

Compromís 9

Ens comprometem a estudiar detingudament i en profunditat totes les peticions que rebem per fer arribar la fibra òptica a aquelles zones on encara no arriba.

La nostra missió és portar Internet fins a tothom, perquè creiem que tenir accés a Internet hauria de ser un dret universal.

Compromís 10

Ens comprometem a donar suport a les ments creatives en l’àmbit de l’IoT mitjançant el programa Goufone Creativity Challenge.

Per això, fomentem l’emprenedoria juvenil. Perquè des dels inicis, veïns i amics van creure en el nostre projecte i ens van ajudar a començar.

Aquests 10 punts marquen la nostra manera de ser i de fer. Si tu, com nosaltres, també consideres que són importants, ens hem de conèixer. Entra a goufone.com o truca’ns al telèfon gratuït 800 678 010.

Articles Relacionats