Goufone blog

Goufone
blog

El consum de TV a la carta desbanca el model tradicional de veure la televisió

El consum de TV a la carta desbanca el model tradicional de veure la televisió

El dia 21 de novembre és el dia mundial de la televisió i, per això, és un bon moment per veure com ha evolucionat aquest mitjà i quina és la seva situació actual. Fa temps, la televisió ocupava una gran part del nostre temps. Les famílies es reunien davant d’aquest aparell per gaudir dels seus programes preferits a les hores que s’emetien, sovint en prime time.

Actualment, també ocupa un bona part del temps de les nostres vides, però l’arribada d’Internet ha transformat la televisió convencional. Ara podem veure els programes de televisió, sèries i pel·lícules que ens agraden a les hores que volem i a on vulguem. No ens hem d’esperar fins a la seva retransmissió, ni patir els talls publicitaris. I ho podem fer a través, a més de la televisió, a d’altres aparells electrònics com ara els ordinadors, les tauletes i els smartphones.

Les televisions convencionals s’han adaptat a aquest nou model i ja tenen el seu portal de televisió a la carta per oferir els programes propis de cada cadena. També han aparegut noves plataformes, com ara Netflix o HBO que permeten veure sèries i pel·lícules online sense cap mena de tall de publicitat al teu aparell de televisió.

A Goufone volem acostar-te les noves tecnologies perquè t’adaptis a aquesta nova revolució. Per això, t’oferim la possibilitat de veure aquestes plataformes en un sol lloc. Amb el Goufone TV, podràs reproduir tot el contingut a la carta, des de competicions esportives fins a sèries i pel·lícules, a qualsevol hora i en un sol clic!

Entra a la revolució de la televisió!

Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar