Goufone blog

Goufone
blog

El concert de la Beth ens va fer vibrar a tots!

El concert de la Beth ens va fer vibrar a tots!

A Goufone ens encanta fer costat als esdeveniments culturals de casa nostra. Per això, no podíem perdre’ns l’oportunitat de veure en directe el concert de la Beth. La cantant, que va saltar a la fama l’any 2001 participant en la segona edició del popular show Operación Triunfo i que va representar Espanya l’any 2003 al concurs d’Eurovisió, contínua amb la seva carrera en solitari com a intèrpret i compositora.

Després de set anys d’espera, al concert vam poder gaudir del seu últim disc ple de melodies pop, que porta per títol “Origen” i inclou cançons en català i castellà. Va ser un concert meravellós que va tenir lloc a l’Atlàntida de Vic el passat 30 d’octubre.

Estem segurs que aquells qui vau poder assistir al concert amb les entrades que vàrem sortejar a Goufone, ho vau gaudir tant com nosaltres. Perquè una cosa està clara: tots trobàvem a faltar la música en directe, oi? I si és d’una artista tan propera i estimada per tothom com la Beth, millor encara.

Uneix-te a la família Goufone per gaudir d’altres ofertes i promocions en esdeveniments com aquest. Podràs gaudir de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, i energia. Configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats