Goufone blog

Goufone
blog

Converteix casa teva en una llar intel·ligent amb Goufone i Google

Converteix casa teva en una llar intel·ligent amb Goufone i Google

Saps què passa si a casa teva uneixes la fibra òptica de Goufone i la tecnologia més innovadora de Google? Doncs que transformaràs la teva llar en una autèntica smart home, és a dir, una casa intel·ligent. T’ho expliquem!

Goufone som distribuïdors oficials de Google, i et portem els millors dispositius dissenyats per aquesta marca i que t’ajudaran a fer de casa teva un habitatge d’última generació.

Per celebrar la inauguració de la botiga Goufone a Berga, regalem a tothom de la comarca del Berguedà que contracti el Pack Tot a Casa un dispositiu Google Nest Hub 2nd generation, el centre de control de la teva llar intel·ligent. Amb aquest dispositiu, i a través de la veu o tocant la pantalla,podràs controlar casa teva, escoltar música, mirar sèries i vídeos, o activar i desactivar la llum, el televisor, el termòstat i altres dispositius intel·ligents compatibles.

Google Nest Hub 2 El Google Nest Hub és la segona generació del Nest Hub de Google, un aparell dissenyat per ajudar-te i fer-te la vida més fàcil a casa teva. Pot reproduir contingut audiovisual, enllaçar amb Google Fotos per mostrar-te les teves fotografies preferides, o enviar missatges als altres membres de la teva família. Fins i tot t’ajuda a dormir millor gràcies al despertador d’efecte albada, que et desperta de manera tranquil·la simulant el sol naixent, i que podràs posposar només acostant la mà a la pantalla.

Et convidem al taller gratuït sobre Google Nest a Berga I perquè puguis treure el màxim profit del Google Nest Hub 2nd generation que et regalem si contractes Goufone, et convidem al taller gratuït que farem el dijous 9 de juny a les 19.30 h a la nostra botiga de Berga. Allà un expert en Google explicarà les funcionalitats, característiques, etc, del Nest Hub i de dos dispositius més de Google: el Google Nest Doorbell i el Google Nest Mini.

El Google Nest Doorbell és un timbre amb càmera i sense fils que t’avisa de tot allò que passa a la porta de casa teva. Et permet controlar des del teu mòbil qui truca al timbre i també contestar i interactuar des d’on siguis. Per altra banda el Google Nest Mini és un altaveu que s’activa amb la veu, permet reproduir la teva música preferida i pots preguntar-li pel temps, per les notícies, o per tot allò que se t’acudeixi. Conjuntament amb el Google Nest Hub 2, convertiran casa teva en una llar intel·ligent que podràs controlar amb la veu o des del teu mòbil. Guanyaràs en seguretat i comoditat!

El taller de Google Nest es realitzarà a l’espai Goufone situat al Passeig de la Indústria 50, tindrà una duració aproximada d’una hora, i als assistents se’ls oferirà un refrigeri. Les places són limitades i les inscripcions es fan a través d’aquest formulari.

No t’ho pensis més i vine!

Articles Relacionats