Goufone blog

Goufone
blog

Connecta’t visquis on visquis amb el nou Internet rural de Goufone

Connecta’t visquis on visquis amb el nou Internet rural de Goufone

A Goufone tenim un objectiu molt clar: fer arribar internet de qualitat a tothom, visquis on visquis. Treballem amb aquesta meta des dels nostres inicis, i els nostres serveis han anat evolucionant des del ràdio enllaç fins a la fibra òptica per poder assolir aquest repte. Però hi ha àrees del territori, sobretot zones rurals i barris o cases aïllades, on la fibra òptica encara no arriba i, per tant, les persones que hi viuen han de recórrer a solucions com les dades de les tarifes mòbils, que són inestables i tenen limitacions de consum. Per resoldre aquesta situació, a Goufone llencem un nou servei d’internet rural via ones amb el qual tindràs una connexió sense fils de primera qualitat.

L’Internet Rural és la millor alternativa a la fibra òptica per poder gaudir d’una connexió a Internet digna en aquestes zones on la fibra no pot arribar. Aquest sistema ofereix 20 MB de velocitat, i, al contrari del que passa quan utilitzem les dades del mòbil, no té límit de consum. D’aquesta manera podràs descarregar tot el que vulguis, veure pel·lícules i sèries en streaming o jugar en línia sense haver de preocupar-te de res. A més, tot i ser una connexió per ones, ofereix una qualitat similar a la fibra, i és més constant que els serveis de connexió per satèl·lit, l’ADSL o el 4G.

El nou sistema d’Internet Rural és completament diferent del servei de Ràdio enllaç, que funcionava mitjançant molts repetidors interconnectats per ones. Aquesta nova xarxa per ones només precisa una sola antena que s’instal·la a un punt elevat de casa teva i s’enfoca directament a un sol repetidor que és molt més potent i modern. En ser un sistema més fiable reduïm al màxim els talls provocats per condicions externes com la meteorologia.

Amb aquest nou sistema podràs gaudir de Netflix en HD sense problemes ni talls, visquis on visquis. Semblava impossible, però ho hem fet realitat!

Si vols més informació sobre l’Internet rural de Goufone, fes clic aquí i t’atendrem sense cap compromís!

Articles Relacionats