Goufone blog

Goufone
blog

Comunicat de Goufone sobre el Coronavirus

Comunicat de Goufone sobre el Coronavirus

Des de sempre, el nostre objectiu ha estat facilitar l’accés a Internet a tothom i ara, que és quan la societat més ho necessita, creiem que no podem deixar d’oferir els nostres serveis.

Per això, per tal de garantir l’accés a un servei bàsic com és Internet i per no deixar d’atendre les necessitats dels nostres usuaris, des de Goufone hem considerat mantenir les nostres botigues obertes mentre duri aquesta situació. Això si, hem establert mesures preventives obligatòries per aquells que vulguin entrar-hi sempre seguint les pautes de prevenció i higiene.

També el servei d’atenció a l’usuari funcionarà amb normalitat. El nostre equip treballarà des de casa remotament per tal de garantir la seva seguretat.

Així que, si tens algun dubte o vols contactar amb nosaltres ho podràs seguir fent trucant al telèfon gratuït 800 678 010 o enviant un correu a info@goufone.com i si tens alguna incidència a suport@goufone.com.

Seguint aquest criteri, realitzarem amb normalitat les assistències a casa dels usuaris per a resoldre incidències, sempre i quan, aquests hi estiguin d’acord i mantenint sempre les precaucions necessàries d’higiene.

Finalment, t’oferim 5Gb addicionals i gratuïtes a cada línia de mòbil que se t’aplicaran automàticament i en podràs gaudir durant el mes de març i abril!

#joemquedoacasa

Articles Relacionats

No hi ha articles per mostrar