Goufone blog

Goufone
blog

Aconsegueix ara la Gran Panera de Goufone!

Aconsegueix ara la Gran Panera de Goufone!

Aquestes festes a Goufone volem donar una gran alegria als nostres usuaris, alhora que donem suport als comerciants locals que tant ens importen.

És per això que hem preparat LA GRAN PANERA DE GOUFONE. Una panera ben farcida d’articles tecnològics i altres productes i experiències, adquirits en comerços locals. En total hi ha 3 paneres repartides entre les botigues de Vic, Mataró i Granollers i amb un valor superior a 1.500 € cadascuna.

Els regals que inclou cada panera són els següents:

Botiga Vic

1 patinet elèctric Xiaomi Mi, 1 Microsoft Xbox Series S 512GB, 1 Apple Home Pod mini, 1 càmera instanània de fotos Fujifilm Instax mini, 1 pack de vi i cava del Celler d'Osona, 1 motxilla d’excursió d'Esports Montanyà, 1 fondue, 1 ganivet de formatge i 1 perniler de Cristalleries Colom, 1 formatgera de Cristalleries Colom, torrons de Xixovic, embotits típics i 1 pernil.

Botiga Mataró

1 patinet elèctric Xiaomi Mi, 1 microsoft Xbox Series S 512GB, 1 Apple Home Pod mini, 1 càmera instantània de fotos Fujifilm Instax mini, 1 motxilla d’anar d’excursió, 1 cantimplora, 1 maleta de viatge, 1 pack d’ampolles de vi i cava, pastes i torrons, 1 menú per dues persones al Farcell, neules i 1 pernil.

Botiga Granollers

1 patinet elèctric Xiaomi Mi, 1 Microsoft Xbox Series S 512GB, 1 Apple Home Pod mini, 1 càmera instantània de fotos Fujifilm Instax mini, 1 maleta de viatge de Corinto, 1 pack d'ampolles de vi i cava de Vinalium, 1 motxilla per anar d'excursió, embotits típics, planxa i paelles per cuinar de Valira, 1 pernil, 1 àpat per dues persones a la Fonda Europa i torrons.

Per participar només has d’apropar-te a la botiga de Vic (rambla del Passeig, 6), Mataró (carrer de la Riera, 51) o Granollers (carrer de Sant Roc 19). Una vegada allà, demana al taulell la teva butlleta, omple-la amb les teves dades i participa! Així de senzill!

Amb aquesta iniciativa, volem continuar donant suport als comerciants de les nostres localitats. I és que Goufone és l’operadora de casa, de km. 0, i la nostra motivació sempre ha estat donar suport i donar servei al teixit social de la nostra terra.

Per això et volem convidar, també, a fer costat el comerç local i animar-te a realitzar les teves compres de Nadal a les botigues del teu barri. D’aquesta manera ajudarem als nostres veïns i veïnes.

Suma’t a aquest moviment i aposta tu també per una compra de proximitat i molt més sostenible amb el planeta.

Aquesta promoció és vàlida de l’01/12/2021 fins al 03/01/2022. Només en les botigues Goufone de Vic, Mataró i Granollers. Pots consultar les bases legals del sorteig en les botigues Goufone participants.

Uneix-te a Goufone i gaudeix de la màxima velocitat de connexió de fibra òptica i les millors ofertes en telefonia mòbil, i energia. Configura la teva tarifa aquí.

Articles Relacionats