Goufone blog

Goufone
blog

A Goufone celebrem l’1 de maig de fira en fira!

A Goufone celebrem l’1 de maig de fira en fira!

Teniu ganes de fira? A Goufone sí, i per duplicat! Per això aquest cap de setmana participarem en les fires del primer de maig de Berga i la Bisbal d’Empordà, i ens agradarà molt que ens passeu a veure si les visiteu.

Ja ho tenim tot a punt per anar fins a Berga, on dissabte i diumenge ens podreu trobar a la Fira de Maig. Aquesta fira és un punt de trobada multisectorial de referència al Berguedà i una de les fires més importants de la Catalunya Central. I com que nosaltres no ens en perdem ni una, allà estarem amb ganes de saludar-vos i de gaudir al màxim del cap de setmana.

També ens podeu venir a veure si esteu per les comarques de Girona, perquè passarem el diumenge a la Fira Mercat al Carrer de l’1 de Maig de la Bisbal d’Empordà. Ens fa molta il·lusió poder compartir amb els comerciants de la ciutat una fira que es remunta a l'any 1448 i que se celebra cada primer de maig.

A les dues fires tindrem informació sobre els nostres serveis i com ens podem adaptar a les teves necessitats. T’assessorarem en persona sobre les tarifes i packs que més s’ajusten a tu.

I si no podeu venir descobriu amb el nostre configurador si arribem a casa teva amb la nostra fibra òptica pròpia i coneix les nostres tarifes de mòbil, i energia!

Us hi esperem!

Fira de Maig
Berga
30 d’abril i 1 de maig, de 10h a 20h

Fira Mercat al Carrer de l’1 de Maig
Bisbal d’Empordà
1 de maig de 2022, de 10h a 20h.

Articles Relacionats